Koulun alku

Syksy on uusien tuulien aikaa, joku lähtee ensimmäistä kertaa kouluun tai joku saa uuden työpaikan. Meidän syksyn uudet tuulet on se että meidän koulurakennus vaihtui sisäilmaongelmien takia. Yläaste lähti siis Sturenkatu 2:een ja ala-aste jäi vanhan koulurakennuksemme pihaan parakkeihin.

Se ei varmaan ollut uusi tieto monelle mutta myös blogi maskotillemme Taaville on puhaltanut uusia tuulia nimittäin hän on lähtenyt opiskelemaan Berliiniin. Mutta onneksi Taavin serkku Palo on uusi blogimaskottimme ja häntä tullaankin näkemään täällä.

Tässä välissä haluamme toivottaa tervetulleeksi kouluumme uudet ekaluokkalaiset, seiskat, muutenkin uudet oppilaat ja onnea kaikille jotka ovat päässeet kuvataideluokalle.

Muistakaa oppilaat myös että hsl on tehnyt muutoksia liikenteessä esim. 58 bussi ei enää kulje Aleksis Kiven katua pitkin ja 1 ratikka menee Sörnäisten kautta oopperataloa kohti. (osa muutoksista on jo tehty ja osa muuttuu myöhemmin) Joten muistakaa tarkistaa meneekö se kulkuneuvo jolla aikaisemmin pääsit kouluun enään siitä.

Ja nyt kun koulu on vihdoin alkanut pitkän loman jälkeen niin ajattelimme muistella vanhaa koulurakennustamme. Tässä on kuvia joita otimme pitkin kevättä Palon kanssa.

 

 

Entisen koulurakennuksemme portaita tulee varmasti jokainen koulun oppilas ikävöimään. Niitä hetkiä kun oli enää muutama minuutti aikaa ehtiä tunnille ja tunti oli vitoskerroksessa. Tai kun ala-asteella opettajat pakottivat joka välitunti ulos. Ja ne legendaariset seinät, joissa oli ne tietyt kirjoitukset, tietyt piirusukset ja tietyt julisteet.

Ja vaikka vanhakoulurakennuksemme näyttääkin mielisairaalalta niin tulemme ikävöimään sitä.

Hyvää koulun alkua ja muistakaa että vaikka loma loppuikin niin kesä jatkuu 🙂

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s